Idézetek

„Voltak olyan pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy elegem van (...), de mindig sikerült új célokat kitűznöm magam elé, és ez elég volt ahhoz, hogy tovább koncentráljak. Ha az ember egyszer megérzi a siker ízét, és látja, hogy a befektetett munkának megvan az eredménye, akkor tovább tud küzdeni.”

„Ami értékes, azt mindig megdicsérem, tudom, mennyit jelentett nekem is a bátorítás. Hiszek a pozitív ösztönzésben. Ahol az ember megteheti, ott ne fukarkodjon a dicsérettel, a jó szóval. A tudományos munkáért a felismerés örömén, a szakma elismerő értékítéletén kívül nem sok egyéb jár.”

„Van úgy, hogy érdemes síkra szállni, bármilyen kicsi is az esély.”

„Nem a győzelem erősíti a jellemet, hanem a vereség.”

„Minden sportban kétfajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valamit elől fut. Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. És amikor mélyponton vagy, akkor kell erősnek és pozitívnak maradnod.”

„A szerelem hónapokká duzzasztja az órákat, és évekké a napokat, a legkisebb távollét is egy örökkévalóság.”

„És ha így lesz is, ha valóban elveszítem, akkor is nyertem egy boldog napot. És ha arra gondolok, milyen szörnyű ez a világ, akkor egyetlen boldog nap is maga a csoda. ”

„Az ember csak a saját mennyországában lehet boldog.”

„De nem akarta mohó kortyokkal kiüríteni az élvezet poharát, amikor lassan is szürcsölgethette.”

„A boldogság egy olyasvalami, ami megsokszorozódik, amikor osztoznak rajta.”

„A legfontosabb, drágám, hogy az élet szuper legyen, és ha már az, nem számít, meddig tart.”

„Könnyű boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, mint hogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.”