Szerző: Andrew Matthews idézetek

„Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk belé.”

„Csak a kicsinyes embereknek vannak rosszindulatú megjegyzései, és csak a kicsinyes emberek sértődnek meg ezeken. Légy nagy ember!”

„Ha rugalmas vagy és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott.”

„A boldogság abból származik, amikor arra koncentrálunk, ami van, és nem arra, ami hiányzik.”

„A boldogság benned kezdődik.”

„A kimagasló teljesítmény a kimagasló elkötelezettségből származik.”

„Amikor törődsz azzal, amit csinálsz, a lelkesedés célba juttat. Amikor lelkes vagy, akkor nem kell, hogy más motiváljon téged.”

„A kép, amit magadról elképzelsz, tett azzá, aki ma vagy. Ha megváltoztatod ezt a képet, akkor a képpel együtt te is megváltozol.”

„A szeretet nem a másik birtoklását jelenti. A szeretet valaminek ítélet nélküli megtapasztalása.”

„Álmod követése nem a könnyű élet garanciája. Az élet általában még több kihívást fog tartogatni számodra. Itt az esély számodra, hogy kivirágozz - és lásd, ki is vagy valójában.”

„A szeretet bátorság, és nagyobb bátorságra van szükség ahhoz, hogy valakinek azt mondjuk, hogy "szeretlek", mint arcul ütni.”

„A féltékenység is egyfajta félelem. Félsz, mert azt gondolod: alacsonyabb rendű vagy másokhoz képest, és rettegsz attól is, hogy ők is így gondolják. Amikor féltékenyek vagyunk, akkor félünk!”