Szerző: Andrew Matthews idézetek

„A madarak napról-napra énekelve ébrednek. A kisbabák minden ok nélkül nevetgélnek. Ez egy játékos világ. Ha azt a gondolatot örökölted, hogy az élet nem vidám, akkor ideje, hogy elkezdjen derengeni, hogy ez mit jelent! Ez csak egy meggyőződés, melyet elhagyhatsz. Legyen rá időd, hogy csak azért csinálj valamit, mert örömet okoz neked!”

„A másokkal megosztott élmények fűszerezik meg az életet.”

„A vesztesek addig koncentrálnak a lehetetlen dolgokra, amíg számukra minden lehetetlennek fog tűnni. A pozitívan gondolkodók a lehetségesre összpontosítanak. Azzal, hogy a lehetőségekre összpontosítanak, mozgásba lendítik a dolgokat.”

„A legnagyobb kihívás az életünkben: hűnek maradni önmagunkhoz.”

„A boldogságért olykor keményen meg kell dolgozni. Olyan ez, mint az otthon rendben tartása – meg kell őrizni az értékeket, és a szemetet ki kell dobni. Az egyik ember a szép kilátást veszi észre, a másik a koszos ablakot. Te választod meg, hogy mit látsz és mit gondolsz.”

„A hozzáállásod sokkal fontosabb, mint a tények!”

„A jó modor a személyiség része - egy bizonyos értelemben a "burkolata" , de ennek ellenére fontos. Ha eltúlozzuk fontosságát, akkor ezzel azt kockáztatjuk, hogy szem elől tévesztjük az emberek jó tulajdonságait.”

„A kifogás, hogy "én már csak ilyen vagyok", egy nagyon költséges életmód jelszava.”

„A kudarc nem a vég. A kudarc csak a kezdet.”

„A legjobb, amit a szegényekkel tehetsz, az, ha nem tartozol közéjük.”

„A problémák nem mindig jelentenek rosszat.”

„A szerencse önmagában soha nem elég.”