Szerző: Anthony Robbins idézetek

„Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket.”

„A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb semmi, ha nem vagy jókedvű.”

„Nem az számít, honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.”

„A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked.”

„A sikeres emberek jobb kérdéseket tesznek fel, és ennek eredményeként jobb válaszokat is kapnak.”

„Azért vagyunk itt a Földön, hogy egyedi különlegességeinkkel hozzájáruljunk a világ sorsához.”

„Légy életvidám, ne csak okés. Légy lenyűgözött, ne csak érdeklődő. Légy derűs vagy boldog, ne csak jól. Nem egyszerűen csak eltökélt vagy, hanem lehengerlő!”

„Sorsodat a döntés pillanataiban alakítod.”

„Az igazság az, hogy amire összpontosítasz, afelé haladsz. Ne nézz a falra, összpontosíts oda, ahová el akarsz jutni.”

„Az egyik legnagyobb kihívás bárkinek az életében, hogy megtanulja, hogyan értelmezze a "kudarcot". Hogyan foglalkozzunk az élet "vereségeivel", és mit tartsunk olyanoknak, amely a sorsunkat alakítja. Emlékeznünk kell arra, hogy csaknem bármi másnál jobban alakítja az életünket az, hogy hogyan kezeljük a csapásokat és a kihívásokat.”