Szerző: Szulák Andrea idézetek

Szulák Andrea információk: Wikipédia információk Youtube információk Port.hu információk

„Ha nem lehet úgy, ahogy akarod, akkor akard úgy, ahogyan lehet.”

„Túl rövid az élet ahhoz, hogy folyamatosan keserűen éljük meg. Egyetlen célját látom a létezésnek, hogy minden nap, minden egyes nap, amit megélhetek, az jól teljen el. Mindegy, mitől.”

„Ha nem lehet úgy, ahogy akarod, akard úgy, ahogy lehet!”

„Hiszem, hogy kutyakötelessége minden embernek a saját életét szépen berendezni. Nagyon sajnálom azokat, akik erre képtelenek, s nem azért, mintha nem kaptak volna erre útravalót, hanem, mert nem akarják. A gyenge emberben nem hiszek, de hiszek az esendőben, a tévútra tévedőben, az erősben, aki történjék bármi, mindig fel tud, fel akar állni.”

„Akármennyire el vagyok foglalva, megtalálom a módját, hogy az örökös vibrálás közben - amely valójában az energiáim egy részét is felemészti - elcsenjek magamnak néhány percet, s jobbá tegyem az életet.”

„A lángoló szerelem a tizenévesek sajátja, privilégiuma. Én elgyöngülök, amikor azt hallom egy ötvenes nőtől, hogy ő most éppen ilyesmit érez, de nem hiszem el.”

„Nem izzó, lobogó szerelemnek kell megtörténnie ahhoz, hogy harmonikusan tudjunk élni, hosszan és kiegyensúlyozottan legyünk úgymond, boldogok. S mint tudjuk, a boldogság is csak pillanatokból áll.”